forum 1.2
tak sobie pomyslalam.. ze przeciez kazdy z nas ma jakas pasje.. doszlam do wniosku, co nastepuje iż.. możeby założyć temat, gdzie pokazywalibysmy cos.. jesli ktos robi zdjecia, to jakies swoje fotografie, jesli rysuje *luk na Dagne* to swoje rysunki.. może opowiadania? kto wie.. w kazdym razie. zapraszam do zamieszczania
ja! ja~! Ja wiem, wybierz mnie xD
Ok, więc *ekhem* Dagna oprócz pasztetu ma również inne pasje, jak na przykład.. rysowanie~
*tłum wiwatuje*
więc moje rysunki światu pokazuje na deviancie :3
Ostatnio edytowany przez Da~! (2007-09-19 17:08:44)
jakby ktoś nie wiedział.. www.hitame.deviantart.com ja sobie dewianta założe znow.. i cos tam bede dawac
Kacper , dewiacje sa spoko (mowaic ogolnie , stronki nie znam)
Rysunki Dagny naprawde fajne , tylko mam pytanie czy na stronce sa tylko 4 zamieszczone czy jest ich wiecej??
btw. naruto rox ^^
a co do mnie do ja bawie sie warhammerami , dla nie wtajemniczonych , sklejam/maluje modele , robie makiety etc , jakby ktos byl bardziej ciekawy: http://uk.games-workshop.com/warhammer/
oraz interesuje sie gadami , planuje kupic weza lub jakas jaszczurke(w wiekszej wersji , tzn nie takiej 10centymetrowej)
a ze sportow najbardziej lubie jezdzic na snowboardzie (santa cruz )
i to w zasadzie tyle , jak sobie przypomne cos jeszcze to napisze ^^
zawsze chcialem miec skaner ;( moim marzeniem ejst zeskanowac swoje posladki a potem wrzucic je na jakas stronke i spamowac linkami ludzi ;(